Svet-Stranek.cz
Osobní stránka

PŮJČKA V HOTOVOSTI:Osobní stránka na adrese: financepor.stranky1.cz

PŮJČKA V HOTOVOSTI

PRO ZAMĚSTNANCE,OSVČ,DŮCHODCE A OSOBY NA MD
Půjčka hotově

Půjčka od 5.000 do 70.000 Kč

Se splatností 14,17 a 20měsíců.

V hotovosti, v pohodlí domova.


NEÚČELOVÁ PŮJČKA PRO KAŽDÉHO

Půjčte si na cokoliv v rozmezí 5–70 tisíc Kč. Na co penízehodláte použít, nám nemusíte zdůvodňovat. Ani od vás nechceme žádné zástavynebo ručitele. Pouze se s vámi domluvíme na pravidelných měsíčních splátkáchvčetně všech úroků na předem určenou dobu, žádný další závazek vás nečeká.

VÝPLATA ÚVĚRU BEZ ZBYTEČNÉ PRODLEVY

Je-li vám půjčka schválena, kvalifikovaný obchodní zástupcepřiveze peníze k vám domů do 24 hodin.

ÚVĚR PRO KAŽDÉHO,KDO SPLŇUJE JEDNODUCHÉ PODMÍNKY

Ať už jste studenti, důchodci, nebo maminky na mateřské, onáš úvěr může zažádat kdokoliv, kdo vlastní platný OP, má pravidelné příjmy avejde se do věkové hranice 18 až 79 let. Prostudujte si základní podmínky proposkytnutí půjčky. Naleznete tam také informaci, co vše lze doložit jako vášpříjem.

NAPROSTÉ BEZPEČÍ KLIENTŮ

Snažíme se pomáhat všem našim klientům překlenout náročnéobdobí. I pro jejich bezpečí nahlížíme do registru, abychom si byli jisti, ženejde o předluženého klienta, který by se dostal dalším úvěrem definitivně dodluhové pasti. V bezpečí jsou u nás i vaše osobní údaje, dáváme si záležet natom, aby veškerá rizika pro naše klienty byla minimalizována.
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie. OK